Harbourtown bonaire real estate
             

Over Bonaire...de zonnigste gemeente van Nederland!

 

Bonaire is een klein eiland ( 288 km2) gelegen in het zuiden van de Caribische Zee EN tevens de zonnigste gemeente van Nederland! De uiterst gastvrije en vriendelijke bevolking heet u van harte welkom. Bonaire staat bekend om haar vooruitstrevende natuurbehoud maar is vooral populair bij toeristen vanwege de wereldwijd beroemde duikmogelijkheden. Geen duiker? Er is genoeg te doen op Bonaire. Wat te denken van snorkelen in zee of in een grot!, paardrijden, landzeilen, kajakken in de mangroven, fietsen, wandelen, abseilen!... U ziet, u hoeft zich hier op ons mooie eiland geen moment te vervelen! Heerlijk relaxen kunt u op een van de mooie stranden die ons eiland rijk is en geniet u ook eens van een heerlijk ontspannen boottocht bij zonsondergang. Geen wonder dat ruim 30% van alle toeristen terugkeren voor een herhaald verblijf op Bonaire. Kortom: Welkom op Bonaire ofwel Bon Bini na Boneiru!


PB Carrental Bonaire

Om ons mooie eiland te verkennen is een betrouwbare huurauto een absolute must! Bij PB Carrental huurt u uw auto tegen een scherp tarief - heeft u een ruime keus aan huurauto's - bent u tevens verzekerd van prima service! Kijk voor uitgebreide informatie op hun website of bel (+599) 717 7424

WAT GAAN WE DOEN VANDAAG...

Duiken kunt u vrijwel overal; gewoon vanaf de kust of het strand en het is uiteraard ook mogelijk een bootduik te maken. Denk bij een duik vanaf de kust eens aan de locatie 1000 steps, een prachtige duikstek en nee, het zijn geen 1000 treden al denkt u dat bij het naar boven lopen misschien wel... Bonaire heeft een aantal duikscholen die allen werken met zeer goed getrainde duikinstructeurs. Uw onderwater uitstapje is bij hen in goede handen! Kijk voor meer informatie over de verschillende mogelijkheden op de website van Info Bonaire.
U blijft liever droog maar wilt toch genieten van onze wondere onderwaterwereld? Dat kan op de enige Glass Bottom Boat op Bonaire. Geniet van alles wat het beschermde Nationale Marine Park u te bieden heeft zoals de prachtige koraalriffen, de verscheidenheid aan tropische vissoorten en misschien heeft u geluk en ziet u een van verschillende soorten zeeschildpaddden of zelfs dolfijnen! De prachtige zonsondergang is bij de prijs inbegrepen dus vergeet u zeker uw camera niet!! Kijk voor meer informatie op de website of bel voor reserveringen met (+599) 795 1826.
Geen duiker....snorkelen is zeker zo leuk!! U kunt overal het water in en genieten van onze mooie onderwaterwereld. Met een beetje geluk ziet u naast een veelvoud aan prachtige tropische vissen ook zeeschildpadden...


Foto: Zsuzsanna Pusztai

Voor de actievelingen onder ons heeft Bonaire allerlei activiteiten te bieden. Wat te denken van snorkelen in kristalhelder water in een grot, eilandexcursies, mountainbiketochten, kajakken in de mangroven, bergbeklimmen en ook abseilen vanaf een steile rotswand behoort tot de mogelijkheden! Al deze activiteiten natuurlijk onder zeer deskundige begeleiding! Zo ziet u Bonaire eens vanuit een geheel ander perspectief. Kijkt u voor meer informatie op de website van Outdoor Bonaire . U kunt niet meer wachten? Bel dan meteen met (+599) 791 6271 voor uw reservering! Vergeet ook nu uw camera niet!
En...welkom bij Kiteboarding Bonaire; de eerste en meest ervaren kiteschool op Bonaire!! Sinds 2002 kunt u bij hen terecht voorr kitelessen voor elk niveau dus ook de beginner kan hier uitstekend terecht! Uiteraard onder zeer deskundige begeleiding met een eigen reddingsteam. Ook uw uitrusting huurt u hier!
Behoefte aan een dag rust? Geniet en relax bij The Beach Hut op het witte zandstrand van Sorobon! Hier kunt u genieten van een heerlijk dagje strand met een altijd aanwezig briesje voor de nodige verkoeling en het gezellige en attente personeel Maarten, Marjolein, Renée en chef kok Jerson van The Beach Hut verzorgen met plezier uw lunch, hapje en drankje aan de gezellige bar! Surfen kan hier natuurlijk ook; Sorobon is tenslotte DE nummer 1 surflocatie van de wereld!
Paardrijden is een leuke bezigheid en zeker hier op Bonaire. Maak eens een tocht over het eiland en eindig met een verfrissend bad voor ruiter en paard in het heldere water van Lac Bay, een absoluut unieke belevenis! De Riding Academy biedt verschillende mogelijkheden; kijkt u voor meer informatie op hun website  of bel (+599) 9 560 7949 -  (+599) 786 2094.
Eindig de dag ook eens met een relaxte bootocht en geniet vanaf het water van een prachtige zonsondergang, een absolute must! In uw hotel of appartement vindt u ongetwijfeld meer informatie over de verschillende mogelijkheden. Bijvoorbeeld een zeiltocht met de Bowalie is een onvergetelijke ervaring. U bent bij kapitein Walter en zijn vrouw Liezeth in zeer goede handen en deze zeiltocht is geheel verzorgd inclusief een hapje en een drankje. Denk aan uw camera, wellicht kunt u de befaamde maar slechts zelden waargenomen Green Flash vastleggen... Kijk voor meer informatie op de Bowalie website en bel voor reserveringen met (+599) 786 7615 of 786 7619. Veel plezier!
Als u van vissen houdt dan is een vistocht met Fish Tales Bonaire een aanrader. Onder deskundige leiding van kapitein Yuri vangt u zeker iets. U kunt de boot in zijn geheel huren of als gedeelde charter, er zijn voldoende mogelijkheden voor een heerlijk dagje vissen! Bel (+599) 700-3994 of 782-9166.
Leg uw vangst wel even vast, anders geloven ze u misschien niet...
Zoekt u een leuke uitje voor de kinderen? Breng dan eens een bezoekje aan de ezelopvang. U kunt het park met de auto inrijden en voer vanuit de auto de vele ezels die u onderweg tegenkomt, een absoluut hilarische belevenis! Met de aankoop van uw entreebewijs draagt u een steentje bij aan het voortbestaan van de opvang. Als u iets extra's wilt doneren kunt u zelfs een ezel adopteren! Kijk voor meer informatie op de website , bel met (+599) 9 560 7607 of stuur een berichtje naar info@donkeysanctuary.com.
Bonaire is erg bekend vanwege de vele flamingo's die Bonaire hun thuis noemen. Wanneer u het eiland rondrijdt komt u ze ongetwijfeld op verschillende plaatsen tegen. De grootste kolonies vindt u in Nationaal Park Washington Slagbaai, het Goto Meer en bij de zoutpannen. Of u ziet ze tijdens een wandelingetje...

Contact

Harbourtown Real Estate
Kaya L.D. Gerharts 20
Bonaire  Caribisch Nederland
Telefoon:+599 717 5539
Fax:        +599 717 5081

www.harbourtownbonaire.nl
info@harbourtownbonaire.com