Harbourtown bonaire real estate

Bonaire Waterlands

             

Bonaire Waterlands resort

Hartelijk welkom op de site van Harbourtown Real Estate. Wij kunnen u voorzien van alle informatie omtrent de mogelijkheden op het Bonaire Waterlands resort.

Bonaire Waterlands dankt zijn naam aan het feit dat het Bonaire Waterlands resort gelegen is op een privé schiereiland in een lagune met een open verbinding naar de Caribische zee en de baai van Bonaire.
Het is een vriendelijk en intiem resort dat bestaat uit 24 cottages, allen in particulier bezit, opgebouwd in een Indonesische stijl. De meeste huizen zijn direct aan het water gelegen en omringt door een prachtige aangelegde tropische tuin.
U kunt gebruik maken van het strand dat Bonaire Waterlands omgeeft, het tropisch aangelegde zwembad met bar en aangrenzende terrassen. Verder zijn er gemeenschappelijke faciliteiten, als bijv. geavanceerde duikfaciliteiten, die exclusief eigendom zijn van de Vereniging van Eigenaren.

De ligging van Bonaire Waterlands

Het Bonaire Waterlands resort ligt op een eerste klas locatie, 1 km vanaf het centrum van Kralendijk en direct in verbinding met de Caribische zee, dicht bij het kitesurfing strand Atlantis, het windsurfs paradijs Lac Bay en niet de vergeten met de mooiste duik en snorkelplekken voor de deur.

Mocht u interesse hebben in meer informatie over Bonaire Waterlands neemt u dan contact op met Harbourtown Real Estate of bezoek Bonaire bouwgrond om verder te lezen over Bonaire Waterlands.

Contact

Harbourtown Real Estate
Kaya L.D. Gerharts 20
Bonaire Caribisch Nederland
Telefoon:+599 717 5539
Fax:        +599 717 5081

www.harbourtownbonaire.nl
info@harbourtownbonaire.com