Harbourtown bonaire real estate

Grond Bonaire

             

Het bezitten van Grond Bonaire

Bonaire, een bijzondere gemeente van Nederland, is een eiland in de rustige azuurblauwe zee in het Zuid Caribische gebied. Voor mensen die hun hart nog niet hebben verloren aan Bonaire zou men het eiland kunnen beschrijven als ongehaast, ongerept en onvergetelijk!

Het bezitten van Grond Bonaire is interessant voor zowel regelmatig terugkerende vakantiegangers, investeerders en pensionadas. Het prachtige eiland heeft een groeiende economie en een uitstekend investeringsklimaat.
Helemaal nu Bonaire een bijzonder gemeente van Nederland is.

Geïnteresseerd in het kopen van Grond Bonaire

Maar er komt nogal wat kijken bij het kopen van Grond Bonaire. Harbourtown Real Estate Biedt u graag haar diensten aan. Deze bestaan uit het onderhouden van een persoonlijk en intensief contact.
Harbourtown Real Estate zal tevens zorg dragen voor de afwikkeling van alle zaken die zich rondom het grond Bonaire traject van informatie/oriëntatie fase tot de werkelijke afwikkeling van de aan- of verkoop van grond Bonaire zullen voordoen.

Kopen van Grond Bonaire

Voor meer informatie over kopen van Grond Bonaire kunt u contact opnemen met Harbourtown Real Estate.
Klik Bonaire bouwgrond voor ons aanbod in Grond Bonaire.

Maar wanneer u op het eiland bent nodigen wij u te allen tijde van harte uit in ons kantoor aan de Kaya L.D. Gerharts 20 in het centrum van Kralendijk.

Contact

Harbourtown Real Estate
Kaya L.D. Gerharts 20
Bonaire Caribisch Nederland
Telefoon:+599 717 5539
Fax:        +599 717 5081

www.harbourtownbonaire.nl
info@harbourtownbonaire.com