Harbourtown bonaire real estate

Grond kopen Bonaire

             

Grond kopen Bonaire - Het prachtige eiland

U informeert zich over grond kopen Bonaire.

Heeft u Bonaire, behorend bij de Nederlandse Antillen, ook in uw hart gesloten. Het eiland in de rustige azuurblauwe zee in het Zuid Caribische gebied. Voor mensen die hun hart nog niet hebben verloren aan Bonaire zou men het eiland kunnen beschrijven als ongehaast, ongerept en onvergetelijk!

Grond kopen Bonaire is interessant voor zowel regelmatig terugkerende vakantiegangers, investeerders en pensionadas. Het prachtige eiland heeft een groeiende economie en een uitstekend investeringsklimaat. Bovendien wordt Bonaire binnenkort een bijzondere gemeente van Nederland.

Harbourtown Real Estate en zaken rondom het grond kopen Bonaire

Er komt nogal wat kijken bij grond kopen Bonaire. Harbourtown Real Estate Biedt u graag haar diensten aan. Deze bestaan uit het onderhouden van een persoonlijk en intensief contact. Harbourtown Real Estate zal tevens zorg dragen voor de afwikkeling van alle zaken die zich rondom het grond kopen Bonaire traject zullen voordoen.

Harbourtown Real Estate is al 20 jaar gevestigd op Bonaire. Het is daarmee het langst bestaande makelaarskantoor op Bonaire met als gevolg dat er een intensieve relatie is ontstaan tussen het eiland met haar bewoners en Harbourtown Real Estate. Dit is ongetwijfeld een van de redenen dat Harbourtown Real Estate beschikt over het meest complete aanbod van Bonaire als het gaat om grond kopen Bonaire.

Informatie over grond kopen Bonaire

Klik hier voor ons aanbod in de huizenmarkt op Bonaire.
Mocht u meer informatie willen over grond kopen Bonaire neemt u contact op met Harbourtown Real Estate.

Mocht u op het eiland zijn dan bent u te allen tijde van harte welkom in ons kantoor aan de Kaya L.D. Gerharts 20 in het centrum van Kralendijk.

Contact

Harbourtown Real Estate
Kaya L.D. Gerharts 20
Bonaire Caribisch Nederland
Telefoon:+599 717 5539
Fax:        +599 717 5081

www.harbourtownbonaire.nl
info@harbourtownbonaire.com