Harbourtown bonaire real estate

Huis Bonaire

             

Huis Bonaire - Een bijzonder fascinerend eiland

Waarom een eigen huis Bonaire?

Bonaire, een bijzondere gemeente van Nederlands, is een eiland in de rustige azuurblauwe zee in het Zuid Caribische gebied. Bonaire is zowel boven- als onder water een bijzonder fascinerend eiland.
Niet op de laatste plaats door het heerlijke klimaat, de vriendelijke bevolking, prachtige oude gebouwen, ruige begroeiing en het onwaarschijnlijk mooie koraalrif rondom het eiland.
Voor mensen die hun hart nog niet hebben verloren aan Bonaire zou men het eiland kunnen beschrijven als ongehaast, ongerept en onvergetelijk!

Een huis Bonaire is interessant voor zowel regelmatig terugkerende vakantiegangers, pensionadas en investeerders. Het prachtige eiland heeft een groeiende economie en een uitstekend investeringsklimaat. Een geweldige locatie, deze bijzondere gemeente van Nederland.

Aanschaf van een huis Bonaire

Harbourtown Real Estate kan u helpen bij de aanschaf van een huis Bonaire. Harbourtown Real Estate is al meer dan 20 jaar gevestigd op Bonaire en daarmee het langst bestaande makelaarskantoor van dit tropische eiland.

Mede daardoor is er een intensieve relatie is ontstaan tussen het eiland met haar bewoners en Harbourtown Real Estate. Een van de redenen dat Harbourtown Real Estate beschikt over het meest complete aanbod als het gaat om de huizenmarkt op Bonaire. Voor u de juiste adviseur wanneer het gaat om huis Bonaire kopen.

Informatie over Harbourtown Real Estate aanbod in huis Bonaire

Klik woningen voor ons aanbod in huis Bonaire. Voor meer informatie willen over kopen van een huis Bonaire kunt u contact opnemen met Harbourtown Real Estate.

Contact

Harbourtown Real Estate
Kaya L.D. Gerharts 20
Bonaire Caribisch Nederland
Telefoon:+599 717 5539
Fax:        +599 717 5081

www.harbourtownbonaire.nl
info@harbourtownbonaire.com