Harbourtown bonaire real estate

Huis Kopen Bonaire

             

Informeren naar een huis kopen Bonaire

U informeert zich over een huis kopen Bonaire.

U hebt Bonaire, sinds 10-10-2010 een bijzondere gemeente van Nederland, ook in uw hart gesloten. Het eiland in de rustige azuurblauwe zee in het Zuid Caribische gebied. Voor mensen die hun hart nog niet hebben verloren aan Bonaire zou men het eiland kunnen beschrijven als ongehaast, ongerept en onvergetelijk!

Een huis kopen Bonaire is interessant voor zowel regelmatig terugkerende vakantiegangers, investeerders en pensionadas. Het prachtige eiland heeft een groeiende economie en een uitstekend investeringsklimaat. Helemaal als een bijzondere gemeente van Nederland.

Hoe kan Harbourtown u van dienst zijn betreft huis kopen Bonaire

Er komt nogal wat kijken bij een huis kopen Bonaire. Harbourtown Real Estate Biedt u graag haar diensten aan. Deze bestaan uit het onderhouden van een persoonlijk en intensief contact. Harbourtown Real Estate zal tevens zorg dragen voor de afwikkeling van alle zaken die zich rondom het huis kopen Bonaire traject van informatie/oriëntatie fase tot de werkelijke afwikkeling van de aan- of verkoop van het huis zullen voordoen.

Harbourtown Real Estate is al sinds 1989 gevestigd op Bonaire. Het is daarmee het langst bestaande makelaarskantoor op Bonaire met als gevolg dat er een intensieve relatie is ontstaan tussen Het eiland met haar bewoners en Harbourtown Real Estate. Dit is ongetwijfeld een van de redenen dat Harbourtown Real Estate beschikt over het meest complete aanbod van Bonaire als het gaat om huis kopen Bonaire.

Klik woningen voor ons aanbod in de huizenmarkt op Bonaire. Wilt u meer informatie over huis kopen Bonaire neemt u contact op met Harbourtown Real Estate. Mocht u op het eiland zijn dan bent u te allen tijde van harte welkom in ons kantoor aan de Kaya L.D. Gerharts 20 in het centrum van Kralendijk.

Contact

Harbourtown Real Estate
Kaya L.D. Gerharts 20
Bonaire Caribisch Nederland
Telefoon:+599 717 5539
Fax:        +599 717 5081

www.harbourtownbonaire.nl
info@harbourtownbonaire.com