Harbourtown bonaire real estate

Kavel Bonaire

             

Eigenaar van een kavel Bonaire

Welkom op de site van Harbourtown Real Estate.
Uw gedachten gaan uit naar een kavel Bonaire.

Bonaire, een bijzondere gemeente van Nederland, is een eiland in de rustige azuurblauwe zee in het Zuid Caribische gebied. Bonaire is zowel boven- als onder water een bijzonder fascinerend eiland. Niet op de laatste plaats door de vriendelijke bevolking, prachtige oude gebouwen, ruige begroeiing en het heerlijke klimaat. Het onwaarschijnlijk mooie koraalrif rondom het eiland is de kroon op Bonaire. Voor mensen die hun hart nog niet hebben verloren aan Bonaire zou men het eiland kunnen beschrijven als ongerept, ongehaast en onvergetelijk!

Investeren in een kavel Bonaire

U wilt in een kavel Bonaire investeren?
Voor een kavel Bonaire kunt u terecht bij Harbourtown Real Estate. Klik hier voor ons aanbod in kavels Bonaire.

Kavel Bonaire complete aanbod

Harbourtown Real Estate is al sinds 1989 gevestigd op Bonaire. Het is daarmee het langst bestaande makelaarskantoor op Bonaire. Reeds sinds haar oprichting onderhoud Harbourtown Real Estate nauwe contacten met de bewoners van Bonaire. Dit is ongetwijfeld een van de redenen dat Harbourtown Real Estate beschikt over het meest complete aanbod van Bonaire als het gaat om kavel Bonaire.

Mocht u meer informatie willen over kavel Bonaire neemt u contact Mocht u op het eiland zijn dan bent u te allen tijde van harte welkom in ons kantoor aan de Kaya L.D. Gerharts 20 in het centrum van Kralendijk.

Contact

Harbourtown Real Estate
Kaya L.D. Gerharts 20
Bonaire Caribisch Nederland
Telefoon:+599 717 5539
Fax:        +599 717 5081

www.harbourtownbonaire.nl
info@harbourtownbonaire.com