Harbourtown bonaire real estate

Kavel Kopen Bonaire

             

Een eigen Kavel Kopen Bonaire

Waarom een eigen kavel kopen Bonaire?

Bonaire, een bijzondere gemeente van Nederland, is een eiland in de rustige azuurblauwe zee in het Zuid Caribische gebied. Bonaire is zowel boven- als onder water een bijzonder fascinerend eiland.
Niet op de laatste plaats door het heerlijke klimaat, de vriendelijke bevolking, prachtige oude gebouwen, ruige begroeiing en het onwaarschijnlijk mooie koraalrif rondom het eiland. Voor mensen die hun hart nog niet hebben verloren aan Bonaire zou men het eiland kunnen beschrijven als ongehaast, ongerept en onvergetelijk!

Een kavel kopen Bonaire is interessant voor zowel regelmatig terugkerende vakantiegangers, pensionadas en investeerders. Het prachtige eiland heeft een groeiende economie en een uitstekend investeringsklimaat. Helemaal sinds het een bijzondere gemeente van Nederland is.

Harbourtown Bonaire aanbod in kavel kopen Bonaire

Harbourtown Real Estate kan u helpen bij kavel kopen Bonaire Harbourtown Real Estate is al sinds 1989 gevestigd op Bonaire. Het is daarmee het langst bestaande makelaarskantoor op Bonaire met als gevolg dat er een intensieve relatie is ontstaan tussen het eiland met haar bewoners en Harbourtown Real Estate. Dit is ongetwijfeld een van de redenen dat Harbourtown Real Estate beschikt over het meest complete aanbod van Bonaire als het gaat om kavel kopen Bonaire.

Klik hier voor ons aanbod in kavel kopen Bonaire. Mocht u op het eiland zijn dan bent u te allen tijde van harte welkom in ons kantoor aan de Kaya L.D. Gerharts 20 in het centrum van Kralendijk.
Mocht u meer informatie willen over kavel kopen Bonaire neemt u contact op met Harbourtown Real Estate.

Contact

Harbourtown Real Estate
Kaya L.D. Gerharts 20
Bonaire Caribisch Nederland
Telefoon:+599 717 5539
Fax:        +599 717 5081

www.harbourtownbonaire.nl
info@harbourtownbonaire.com