Harbourtown bonaire real estate

Villa kopen Bonaire

             

Harbourtown en villa kopen Bonaire

Welkom op de site van Harbourtown Real Estate.
Graag informeren wij u over de mogelijkheden betreft villa kopen Bonaire.

U hebt Bonaire, sinds kort een bijzondere gemeente van Nederland, ook in uw hart gesloten. Het eiland in de rustige azuurblauwe zee in het Zuid Caribische gebied. Voor mensen die hun hart nog niet hebben verloren aan Bonaire zou men het eiland kunnen beschrijven als ongehaast, ongerept en onvergetelijk!

Villa kopen Bonaire voor vakantiegangers, pensionadas en investeerders

Een villa kopen Bonaire is interessant voor zowel regelmatig terugkerende vakantiegangers, pensionadas en investeerders. Het prachtige eiland heeft een groeiende economie en een uitstekend investeringsklimaat. Helemaal nu het een bijzondere gemeente van Nederland is.

Maar er komt nogal wat kijken bij een villa kopen Bonaire. Harbourtown Real Estate biedt u graag haar diensten aan. Deze bestaan uit het onderhouden van een persoonlijk en intensief contact om de ontwikkelingen omtrent een villa kopen Bonaire voor een ieder helder te houden. Harbourtown Real Estate helpt u door zorg te dragen voor de afwikkeling van alle zaken die zich rondom het villa kopen Bonaire traject van informatie/oriëntatie fase tot de werkelijke afwikkeling van de aan- of verkoop van de villa zullen voordoen.

Harbourtown Real Estate is al sinds 1989 gevestigd op Bonaire. Het is daarmee het langst bestaande makelaarskantoor op Bonaire met als gevolg dat er een intensieve relatie is ontstaan tussen Het eiland met haar bewoners en Harbourtown Real Estate. Dit is ongetwijfeld een van de redenen dat Harbourtown Real Estate beschikt over het meest complete aanbod van Bonaire als het gaat om villa kopen Bonaire.

Klik op Bonaire villa voor ons aanbod in de huizenmarkt op Bonaire.
Mocht u meer informatie willen over villa kopen Bonaire neemt u contact Mocht u op het eiland zijn dan bent u te allen tijde van harte welkom in ons kantoor aan de Kaya L.D. Gerharts 20 in het centrum van Kralendijk.

Contact

Harbourtown Real Estate
Kaya L.D. Gerharts 20
Bonaire Caribisch Nederland
Telefoon:+599 717 5539
Fax:        +599 717 5081

www.harbourtownbonaire.nl
info@harbourtownbonaire.com