Harbourtown bonaire real estate

Waterlands Bonaire

             

De mogelijkheden op Waterlands Bonaire

Hartelijk welkom op de site van Harbourtown Real Estate.
Wij kunnen u voorzien van alle informatie omtrent de mogelijkheden op Waterlands Bonaire.

Waterlands Bonaire dankt zijn naam aan het feit dat het Waterlands Bonaire gelegen is op een prive schiereiland in een lagune, met een open verbinding naar de Caribische zee en de baai van Bonaire. Het is een vriendelijk en intiem resort dat bestaat uit 24 cottages, allen in particulier bezit, opgebouwd in een Indonesische stijl.

De meeste huizen zijn direct aan het water gelegen en omringt door een prachtige aangelegde tropische tuin. U kunt gebruik maken van het strand dat Waterlands Bonaire omgeeft, het tropisch aangelegde zwembad met bar en aangrenzende terrassen. Verder zijn er gemeenschappelijke faciliteiten, als bijv. geavanceerde duikfaciliteiten, die exclusief eigendom zijn van de Vereniging van Eigenaren.

De ligging van Waterlands Bonaire

Waterlands Bonaire ligt op een eerste klas locatie, 1 km vanaf het centrum van Kralendijk en direct in verbinding met de Caribische zee, dicht bij het kitesurfing strand "Atlantis" , Het windsurf's paradijs Lac Bay en niet de vergeten met de mooiste duik en snorkelplekken voor de deur.

Wij, Harbourtown Real Estate zijn al sinds 1989 gevestigd op Bonaire. Met trots kunnen wij zeggen dat wij het langst bestaande makelaarskantoor op Bonaire zijn. Wij hebben dan ook een intensieve relatie met Het eiland en met haar bewoners. Vanaf de ontwikkelingsfase hebben wij Waterlands Bonaire gevolgd en zijn dan ook graag bereid u over alle "inns en outs" informatie te verstrekken.

Mocht u interesse hebben in meer informatie over Waterlands Bonaire neemt u dan contact op met Harbourtown Real Estate.

Contact

Harbourtown Real Estate
Kaya L.D. Gerharts 20
Bonaire Caribisch Nederland
Telefoon:+599 717 5539
Fax:        +599 717 5081

www.harbourtownbonaire.nl
info@harbourtownbonaire.com