Kaya Safir  1   Santa Barbara  Bonaire

Fotogalerij

Kaya Safir  1   Santa Barbara  Bonaire

Kaya Safiro 1

$ 550,000.00  -  466.950,00  

Omschrijving

Deze villa met fantastisch uitzicht over de oceaan, klein Bonaire en Kralendijk ligt in de gewilde wijk Santa Barbara. Doordat de berghelling hier vrij stijl loopt, komt u vanaf de verharde weg via een brede trap binnen op de begane grond, terwijl er beneden een souterrain is met inpandige garage.
Deze goed onderhouden woning staat op een stuk eigendomsgrond van 1.037 m2 en is omringd met een mooie tropische tuin. Daarnaast heeft de woning het vruchtgebruik van een andere kavel die is ingesloten tussen de Kaya Safiro en de Kaya Topaz en die aangesloten is op de tuin.

Quick facts

Kaya Safir  1   Santa Barbara  Bonaire

$ 550,000.00  -  466.950,00  
 
2
 
2
 
206 m2 - 2217 ft2

Indeling

Via een brede trap komt u op een overdekt bordes uit die toegang biedt tot de woning. U komt binnen in een brede en lichte woonkamer met open keuken en eetgedeelte. De keuken is voorzien van inbouwapparatuur en is nauw verbonden met de ruime overdekte porch met uniek uitzicht.
Aan de rechterzijde van het huis bevinden zich de ruime slaapvertrekken met inbouwkasten. De master bedroom van 22 m2 is gelegen aan de achterzijde met uitzicht op zee en heeft een eigen badkamer met ligbad, douche, wastafel en WC. De tweede slaapkamer van 18 m2 is gesitueerd aan de voorzijde en heeft ook een eigen badkamer met douche, toilet en wastafel.

Vanaf de porch leidt een betegelde trap naar het ondergelegen souterrain. Vanaf de inpandige garage heeft u toegang tot de meidenslaapkamer met douche-/toiletruimte, washok en berging.
De woning heeft een elektrisch bedienbaar schuifhek, waardoor u eenvoudig meerdere auto’s op eigen terrein kunt zetten. Een rooster voor de entree zorgt ervoor dat regenwater vanaf de berg op een slimme manier wordt afgevoerd in de tuin. De tuin is voorzien van een dripsysteem en een regenwater opvangbak.

Omgeving

De rustige woonwijk Santa Barbara ligt op 8 minuten rij afstand van het centrum van Kralendijk. Gelegen op de heuvel is er een mooi uitzicht over het eiland en de Caribische zee. De passaatwind waait heerlijk verkoelend door het huis en over het ruime terras dat als uitbreiding van de woonkamer gezien kan worden.

Unieke kenmerken

+ zeer wijds uitzicht over zee, Klein Bonaire en Kralendijk
+ mooie tropische tuin
+ gewilde wijk Santa Barbara
+ keuken met bar naar terras

Bekijk Alle Foto's

Meer details

object details

vraagprijs

$ 550,000.00 -  466,950.00

status

te koop

gemeubileerd

nee

perceel grootte en bebouwd oppervlak

bebouwd oppervlak m2/f2

206m2 - 2217ft2

perceel grootte

1037m2 - 11162ft2

constructie

object type

woning

bouwjaar

2000

daktype

dakplaten

vloertype

tegels

septic tank

septictank

indeling

aantal slaapkamers

2 slaapkamers

aantal badkamers

2 badkamers

aantal verdiepingen

2 verdiepingen

voorzieningen

warm water

grote boiler voor gehele woning

airconditioning

split unit systeem in slaapkamer(s)

kadastrale gegevens

eigendom

volledige eigendomsgrond

locatie

buitenruimte

zeezicht

vrij uitzicht over zee

tuin

volgroeide tuin

extra's

extra's

tv,internet

stuur ons een bericht over

Kaya Safiro 1

* verplicht veld